Het voorraadbeheer van uw geneesmiddelen is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet als u meerdere geneesmiddelen naast elkaar gebruikt. In onze apotheek hebben wij verschillende manieren om het herhalen en bestellen van uw geneesmiddelen gemakkelijk te maken.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt.

Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Hoe werkt het

  • Aan de hand van uw dagelijks medicijngebruik berekent de apotheek wanneer uw medicijnen op zijn.
  • Een paar weken voordat de medicatie op is vraagt de apotheek voor uw chronische medicatie de recepten aan bij uw huisarts
  • De  apotheek bestelt uw medicatie en u ontvangt bericht (E-mail) als u uw bestelling op kan komen halen.

Wat zijn de voordelen?

  • U hoeft zelf geen herhaalrecepten meer aan te vragen voor de geneesmiddelen die in de herhaalservice zitten.
  • De door u gebruikte medicijnen worden op tijd besteld en zijn daardoor altijd op tijd op voorraad
  • U ontvangt automatisch bericht als uw geneesmiddelen klaar staan
  • Indien u kiest voor de afhaalautomaat kunt u zelf 24/7 op een voor uw passend moment uw medicijnen ophalen

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de herhaalservice? Kom lang in de apotheek en bespreek dit met een van onze assistenten. Als u van te voren alvast uw voorraad in huis telt, dan kunnen wij alle geneesmiddelen gelijktrekken en loopt de herhaalservice vrijwel direct helemaal in de pas. Aanmelden kan ook online. Een assistente neemt dan contact met u op om de herhaalservice met u te bespreken. Online aanmelden?